drömmande

2013-03-31 @ 09:04:00
Foto: av mig, Canon eos 60D

Min fina lilla Morris katt, Bilderna blev lite dimmiga nästan lite "drömmande" på henne för hon satt utanför altandörren som var en aning smutsig. Har vaknat runt sju varje dag sen i fredags, är faktiskt jobbigt för jag sover aldrig ut! Igår var vi och kollade på Jesus Christ Superstar och det är ju en musikal med 0 monolog utan bara sång, Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den. Sång och sådant är ju bra men jag personligen gillar nog mer teater där man pratar mer och sen slutade den lite skumt med. Idag ska jag jobba woho, är sååå himla skönt med lov denna veckan som kommer! Ska nog till Ullared någon dag med ma family och kanske kolla efter en skinjacka, ni får ha en bra dag!

Glad påsk!

2013-03-30 @ 15:22:12
Foto: av mig, Canon eos 60D
 
Glad påsk på er! Idag påskpyntas det och ikväll blir det först påskbuffé och ska vi kolla på Jesus Christ på teatern! Har min moster på besök från stockholm så vi är lite fler i familjen hemma nu! Imorgon ska jag jobba och på måndag ska jag göra vid naglarna! Längtar! :)

påsklov!

2013-03-28 @ 19:33:24
Foto: av mig, Canon eos 60D
självporträtt

Nu går jag på påsklov och det ska bli SÅÅ skönt! Har varit på stan efter skolan med min kära syster och har bokat tid för att göra vid mina naglar! Ska göra akrylnaglar med färg eller glitter på Måndag kl 1 så kommer visa bilder på hur det blir sen! :) Kommer kunna ha naglarna i ca 5 veckor sen måste jag ta av dem för då är det dags för RM i stockholm!

Smala gränder

2013-03-27 @ 07:37:00
Foto: av mig, Canon eos 60D
London
 
Gud vad man kan längta tillbaka, Önska vi kunde åka tillbaka och göra om samma resa igen, Mamma och min syster blev ju så sugna på London så vi bestämde att i Augusti ska vi dit igen fast bara vi tjejer då! Vill resa med Hayder igen, helt underbart att resa med sin pojkvän. Missade bussen idag och därför kan jag blogga, love my life! blir iaf inte så sen, bara 20 minuter.. fast det är rätt mycket..

skugga

2013-03-26 @ 10:47:00
Foto: av mig, Canon eos 60D
 
Godmorgon! Börjar 11.50 idag så det är riktigt skönt! Igår eftermiddag var det sånt fint solljus som kom genom mina passienner så jag tog fram kameran och plåtade några bilder på det! Ska träffa min fina cheer tjejer ikväll och ska ha på mig mina nya shorts och någon bow! :) Ha en fin dag kram!

Bows

2013-03-25 @ 18:25:18
 
Köpte dessa två fina Bows och shorts när vi var på DM, Dom hade ju så mycket man kunde köpa men det var detta som lockade mest! har inte gjort något speciellt idag, har varit ute med hundarna i någon timme för det var så fint väder! Och sen fotograferade jag lite till imorgon! Ha en fin fortsatt måndag :)

VI VANN GULD

2013-03-24 @ 12:17:00
Foto: av mig, Canon eos 60D
självporträtt
 
Helt jäkla urflippad gårdag! Programmet vi visade upp på Cheerleading DM igår gick så himla bra och det sjukaste av allt var att vi tog guld! Kan ni fatta det? Gud vad vi tjöt, vi bara grät och grät när dom sa att på 1:a plats kom Predators Kristianstad Cheer! GALET, Vi trodde inte vi skulle vinna och vi vann över Malmö Allstar Cheer och Göteborg som är 2 av dem bästa lagen i Sverige! GALET, gud är så lycklig! 
VÄRLDENS BÄSTA KPC, KRISTANSTAD PREDATORS CHEER! 

Cheerleading DM

2013-03-23 @ 08:48:00
Idag gäller det! Cheerleading DM för oss vårt lag! Heja Predators! kramkram

Happy Friday

2013-03-22 @ 12:38:00
Foto: av mig, Canon eos 60D
självporträtt
 
Idag åker vi! Jappjapp, Lämnar kristianstad klockan 2 för avresa mot Borås med världens bästa cheerlag! Väl framme kommer vi checka in på hotell träna och ut och äta! längtar! På Lördag blir det tidigt upp och göra vid oss och ha ett litet genrep samt visa upp oss för dommarna! Klockan kvart över 2 visar vi vårt program, shit.. nervös är jag, nerverna kommer krypandes mer och mer! Tror nog jag kommer kräkas efteråt eller gråta! GÖÖD PUSS OCH KRAM PÅ ER FINA MÄNNISKOR JAG HOPPAS DET GÅR BRA FÖR OSS PÅ TÄVLINGEN IMORGON,KRAMKRAM, nervöstjej.se
 

Färger och kontraster

2013-03-21 @ 09:16:15
Foto: av mig, "Skolans kameror"
 
Färgstarka och lite mörka bilder kan vara mysigt ibland, Tog dessa när vi va på "utflykt" med fotogruppen och dem är tagna på lillö! I eftermiddag är det en fotoutställning på barbacka där det finns bilder jag tagit och andra i min fotogrupp så ska dit då och kika lite! Imorgon åker vi till Borås redan kl 2 så kanske hinner göra något snabbt inlägg men slutar 13.20 och då sticker jag nog hem sen direkt vidare bara :) Men ni får ha en fin Torsdag,kram

Tävlingsgruppen

2013-03-20 @ 08:06:33
Foto: Emelie B
 

Här är vårt underbara tävlingsgäng! På lördag gäller det och igår så hade vi genrep för alla föräldrar och nära och kära! Allting sitter så bra och jag kan rabbla alla räkningar mitt i natten så det är verkligen skönt och man känner sig trygg! Men tror ändå jag kommer vara dödligt nervös på Lördag! Kommer lägga upp mer filmer och bilder på Söndag då när vi är klara och självklart berätta hur det gått! 
Idag ska jag få MASSAGE, lyx jag vet.

min fina lillebror

2013-03-19 @ 08:44:20
foto: av mig, Canon eos 60D
 
Idag är det genrep med cheerleadingen inför tävlingen på lördag! VI ska visa upp vårt program inför föräldrar som inte kan komma på lördag och för alla andra som också vill se! :) Så om ni vill komma och kolla och bor i kristianstad trakten så är det i nosabyhallen vid nosabyskolan klockan 18.15 :) kram

to cool

2013-03-17 @ 21:36:00
foto: av mig, Canon eos 60D
självporträtt

Busiga söndag som tagit all min tid, har varit med min fina pojkvän idag och vi har spelat lite spel och bakat! Sen har jag tränat ikväll med mina fina tjejer och kan inte fatta att det är 5 dagar kvar sen är dags för tävling med cheerleadingen, galet.

Beauty

2013-03-16 @ 09:27:00
Foto: av mig, Canon eos 60D + canon 50mm f/1,8 (studio)
modell: Anna

Jag vet att jag vissat dessa bilderna förut, men jag har fått massa nya följare och besökare och jag är så nöjd med dessa bilderna att jag ville visa er nya besökare dem! Sen är ju Anna på bilden så underbart vacker på dessa bilder. Igår hade jag och mamma en riktigt bra dag ihop bara hon och jag på kvällen, vi fikade på eftermiddagen och sen myste vi till en film på kvällen! Idag ska jag träffa Hayder och jag hade tänkt gå ut och fotografera lite så jag har lite bilder i mina mappar att visa er i veckan! Ha en bra Lördag! Massor kramar!

Bride

2013-03-15 @ 09:59:00
Foto: av mig, Canon eos 60D
självporträtt
 
Nej, jag ska inte gifta mig. Så då har vi det klart! Men jag hjälper min mamma sälja sin brudklänning som bara hänger i garderoben, hon tyckte att jag skulle ta bilderna på mig i den och jag tyckte detaljbilderna blev så fina så jag ville visa er! Tänk er när det är dax att gå ner för altaret med den man älskar.. Gud. Vad. Underbart.

RSS 2.0