regniga dag

2013-07-30 @ 10:27:07
Foto: av mig, Canon eos 60D
på bild: Claudia
 
Denna dagen har skyarna öppnat sig och regnet öser ner, Ändå ska jag till Torsebrobadet och träffa min saknade bästavän och ikväll ska jag träna! Har haft ett uppehåll från cheerleadingen men nu är det dags igen, Vi håller på att träna inför en tryot för nästa års tävlingar inom cheerleading. Vet inte om jag ska vara med, jag har typ tappat min kämparvilja och vet inte alls vad jag vill längre. Kanske är för att det hänt så mycket detta året och jag vill bara förändras, men jag älskar de och tjejerna jag tränar med så det är nog bara min hjärna som spökar med mig.. 
 

Min favoritbild

2013-07-29 @ 11:48:00
Foto: av mig, Canon eos 60D
på bild: Anna
 
Detta är en utav mina favoritbilder som jag tagit, Det var när  vi höll på med ett projekt i skolan och jag skulle ta "deprimerande" bilder på Anna, men glad som hon är så gick det inte att hålla minen utan vi skrattade oss igenom det mestadels.. haha!
 

I know

2013-07-28 @ 19:35:52
Foto: av mig, Canon eos 60D
självporträtt

Ikväll kommer min kusin hit till oss från stockholm och hon har med sig sina söner och sin sambo Jesper! Ska bli jätteroligt att se dem för det var väldigt längesedan sist! Tog dessa bilderna så jag hade min lilla självporträttsdag/fotografering, tyckte de var så himla tråkigt att bara stå där så jag började leka rundor med en sjal som jag hittade här hemma! Blir åtminstone lite mer intressanta bilder då! 
 

beautiful inside out

2013-07-26 @ 17:07:45
Foto: av mig, Canon eos 60D
på bild: Claudia

Ikväll är det utgång som ligger på schemat, Ska dra ut med min fina vän Linnéa så det kommer bli en asrolig kväll. Är ledig nu fram tills den 19 augusti sen börjar jag trean, fattar inte att det är sista året som gäller nu. Det kommer bli så jäkla roligt och studenten längtar jag ihjäl mig till! 
 

Taggiga själar

2013-07-25 @ 19:50:00
Foto: av mig, Canon eos 60D

Skriver detta inlägget till låten "dont wake me up" med Avicii, En av hans bästa låter tycker jag nog. I år tycker jag inte vi har haft någon direkt "sommarplåga", möjligtvis isåfall "dont wake me up" då eller "miss decibel" men jag tycker ändå inte att dem blivit uttjatade på radio eller på spoitfy. Denna sommaren och detta året har det hänt ganska mycket i mitt liv, det har berört alla som ligger mig närmst om hjärtat och det har tagit på mina krafter men samtidigt känner jag mig stark idag men på grund av allting som hänt så kan jag inte låta bli att släppa på tårarna ibland när man tittar tillbaka. Ja, det har varit kämpigt och ja det finns folk som har det värre, men så kan man inte tänka. Det är precis som attt man glädjer sig åt andras olycka? knäppt, nej nu ska jag sluta skriva om det här. ha en fin dag kram
 

Självporträtt

2013-07-25 @ 11:04:44
Foto: av mig, Canon eos 60D
självporträtt
 
Ja, det var längesen man tog självporträtt men nu var det dags! Satte upp stativet på sängen och poserade framför garderoben. Klänningen jag har på mig är från Zara ifall att någon skulle vilja veta, är kär i den och strosade glatt omkring i den hela dagen, natten och morgonen i den haha.. 

take me to the other side

2013-07-24 @ 18:38:00
Foto: av mig, Canon eos 60D
självporträtt
 
Det där med kärlek verkar mest vara hokus pokus
O det som en gång slog ut är nu en bruten krokus
Som en brusten dröm, försvinner med djup olust
Och lämnar mig ständigt sökande med sjukt fokus
Den sista hälsning som vita liljor, för fria viljor
Jag vill ju vidga vyer som nya brillor
Så ta dina skrillor och pinna som att det brinner
Och knacka dig på bröstplåten, hoppas att du vinner

frid

2013-07-24 @ 14:08:00
Foto: av mig, Canon eos 60D
på bild: Claudia

Åh vad jag vill resa, längtar iväg härifrån vill åka iväg med någon som man verkligen har roligt ihop med. Låg i österslöv igår hela dagen och glassade mig i sol + lite bad i sjön med bästa vän. Var riktigt najs. Ikväll ska jag nog till Malmö en sväng med Olivia kanske och gå ut möjligtvis.
 
Jag bara strävar efter detta och vill inte ens ta i
Den sjukaste resan jag tvingats delta i
Bland änglar och demoner men det är fan ta mig inte Hollywood
I verkligheten flaxar tiden snabbare än en kolibri

Loud pipes

2013-07-23 @ 11:08:00
Foto: av mig, Canon eos 60D
 
Har faktiskt inget viktigt att säga, känns som allt faller samman men samtidigt har jag inte mått så här bra på väldigt länge.
 

"Du ska se när jag är blind"

2013-07-20 @ 10:03:00
Claudia
Foto: av mig, Canon eos 60D
på bild: Claudia

Jag har befunnit mig i Halmstad med fina vänner sedan onsdags morse och myst i solen och i stuga! Ska jobba mina 2 sista dagar denna sommaren idag och imorgon och det är så gött! Äntligen sommarlov.

stora drömmar blir lite större här

2013-07-15 @ 11:37:00
Foto: av mig, Canon eos 60D
på bild: Claudia

Godmorgon, Sitter just nu på salong catwalk inne i staden och sätter i hårförlängning! Detta är något jag fick när jag fyllde år och som jag längtat! Är fortfarande sjuk, förkylningen verkar inte vilja lämna mig.. Somnade redan vid klockan 8 igår så att det är nog något som inte stämmer med mig, Ska kränga c-vitamin så jag kan bli frisk någongång! Lägger upp bild på före och efter sedan! Kram!
 
 

Claudia

2013-07-12 @ 09:03:03
Foto: av mig, Canon eos 60D
på bild: min fina Claudia

Tisdag till Torsdag har min kompis från Malmö varit här och umgåtts med mig! Vi har badat solat, fotograferat sovit och myst! Vi träffades på vår språkresa till Bournemouth 2011 och vi blev jättebra vänner och det är rätt häftigt att vi än idag varje gång vi ses har så lätt för att prata och va med varandra! Idag ska jag in en sväng till matmarknaden som dem har inne i stan, dem har mat från massa olika länder och igår testade jag på Fransk kyckling och sedan åt jag och min syster italienska bakelser! 
 

Hundgos

2013-07-10 @ 12:41:55
Foto: av mig, Canon eos 60D

Vår söta lilla Malte bebis, han är en cernterrier på 11 veckor och han är superbusig! Tog dessa bilderna i Norje med, saknar det. Det var skönt att komma ifrån allting här hemma

Gossarna

2013-07-09 @ 10:34:54
Foto: av mig, Canon eos 60D
 
Detta var samma dag som jag kom dit och Isac hade sin kompis Albin, Malte som varit där hela veckan tyckte nog det var roligt med lite nya kompisar och han hittade världens roligaste leksak, en tandborste.. Idag kommer min fina och saknade vän Claudia hit från Malmö och ska vara här tills på Torsdag! Ska bi så kul! 

Bokeh

2013-07-09 @ 09:25:07
Foto: av mig, Canon eos 60D
 
 
 

RSS 2.0