Nail polish

2013-02-28 @ 11:00:00
Foto: av mig, Canon eos 60D
 
Godmorgon! Målade mina naglar lite glittriga innan resan för det kändes lite coolt, Idag är det sista dagen i Sverige för imorgon blir det LONDON, Ska fixa lite med packningen, träna och ta lite bilder för er till helgen då jag inte kommer kunna blogga något! Ska iväg till skolan nu, min buss går alldeles snart, så ni får ha en super torsdag! Kram puss och kram

sömnig

2013-02-27 @ 09:10:01
Foto: av mig, Canon eos 60D
Hektor

Hektor (hunden på bilden) har nog världens sötaste bakdel, haha söta små virvlar och sin lilla knorr! Sista dagen hemma hos pappa idag och efter skolan ska jag och Hayder växla pengar sen ska jag jobba! Hard work work! Det är alltid roligt att jobba på arenan där jag jobbar för det är saker att göra hela tiden och man träffar mycket folk. Har foto i skolan nu så passar på att göra detta inlägg eftersom jag nog ej har tid senare idag, men ni får ha det så bra kram!
 

Skola igen

2013-02-25 @ 09:10:36
Foto: av mig, Canon eos 60D
självporträtt
 
Godmorgon! Idag är det back to school, men det är ändå helt okej! Har en ganska mycket att se fram emot som kommer göra att veckan går snabbt! Idag ska jag jobba lite på mitt historia arbete och matte, På tisdag träning och på Onsdag ska jag jobba, Sen går torsdagen åt till att packa och träna och Fredag morgon byebye Sweden!

5 dagar kvar

2013-02-24 @ 15:30:57
y
Foto: av mig, Canon eos 60D
 
Hej på er! Idag har jag förberett lite inför resan som sker nästa helg! Har börjat packa lite smått och bestämt mig för vad jag ska ha på mig de olika dagarna! Om 5 dagar är jag och min pojkvän i london, tjihooo. Här är också en bild på mina nya träningsskor! 

Spets

2013-02-23 @ 17:13:00
Foto: av mig, Canon eos 600D
modell: självporträtt!

God förmiddag! Har varit en trött dag idag, tog mina sömntabletter inatt och då blir jag så himla dåsig och trött, MEN jag orkade mig upp och varit och kollat på sängar och tapeter till vårt nya hem och vi har också varit på stan litegrann! Ska bara bara hemma ikväll och ta det lugnt, hoppas ni får en fin dag!

Uppe i taket

2013-02-22 @ 11:52:00
Foto: av mig, Canon eos 60D + 50mm
 
Det finns så mycket saker som vi inte tänker på, som olika häftiga skuggor och mönster som alla våra lampor kan bilda. Denna idén fick jag när jag såg upp i taket i min hall och för min vän har tagit liknande bilder för längesedan och på en annan sorts mönster! Idag har jag varit på klädbytardag med min fina tjejer, haha det är en tradition nästan! Vi tar med kläder som vi ej använder och sedan sätter man igång och byter med varandra, brukar bli rätt galet för alltid har någon något som alla vill ha och det blir lite krig! Ska nu till hässleholm för att träffa mamma på JB salongen där hon ska färga mitt hår! Spännande!

Happy day

2013-02-21 @ 15:05:00
Foto: av mig, Canon eos 60D
modell: Isac
 
Hej på er! Idag är det strålande sol och härligt vinterväder så jag och min lillebror gick ut och fotograferade lite! Tog även liten hopp bilder, men visar dem i ett annat inlägg! Idag har jag och min pojkvän 3 år tillsammans, hur galet är inte det! Tiden går så fort när man har roligt, Han kommer hit lite senare så ska vi laga mat och ha en underbar kväll! 

apples

2013-02-20 @ 17:40:53
foto: av mig, canon eos 60D + 50mm
 
Gokväll! Om en dryg timme så kommer Anna och Jasmine hit för en filmkväll och Isac min sjuka lillebror ska också vara med, ser fram emot en lugn kväll även om jag inte gjort särskilt mycket på lovet så är det skönt med sånna här kvällar! Idag tog jag dessa bilderna som är på dekorationen i vårt fönster vid ytterdörren! Snart så lämnar vi vårt drömhus och flyttar in i en lägenhet, lägenheten är jättefin men vårt hus som är relativt nyttt är ju vårt drömhus! Vi har 100 m till sjön som man kan bada i och åka skridskor på! Men den nya lägenheten blir säkert också jättebra. Om en veckan ungefär så åker även jag och min pojkvän tilll London OCH JAG LÄNGTAR (som ni kanske redan vet.. haha) Ha en bra kväll!

Min kära vän

2013-02-20 @ 11:43:00
Foto: av mig, Canon eos 60D
på bild: jag och min fina katt

Tog dessa bilderna för någon vecka sedan när jag var ute och fotograferade mig på morgonen, efter ett tag kom Morris världens mysigaste katt förbi och ville kolla vad som pågick. Sååå hon fick vara med på några bilder som denna ovan! Hon ser arg ut på bilden, men det gör hon alltid på bild! inte särskilt fotogenisk, dumma katt som måste lära sig posa rätt, haha..

Mini me

2013-02-19 @ 14:24:00
skratta inte.
Haha, jag ville testa göra en miniversion av mig hängandes på handen för det är något jag sett på bland annat megapixlars blogg! Blev inte jättebra, men lite underhållande bild! Skulle färgat håret idag till en mer ljusbrun ton, men med en lillebror med grov migrän så blev det inställt men kommer nog ske i helgen! Min mamma är frisör så jag har levt lyxliv och aldrig betalat för en klippning eller färgning! Ni får ha en bra tisdag!

watercolor portrait

2013-02-18 @ 16:55:00
Foto: av mig, canon eos 60D + 50mm
självporträtt

Första dagen på lovet idag och det enda jag har gjort idag är att fotografera mig själv! Lockade håret vilket tog en evighet och inte för att jag har långt hår utan för jag har kort hår så jag kommer inte åt riktigt! När jag la in bilderna på datorn så hade jag tagit 170 egobilder.. Det ni! 
Redigeringen hittade jag på moderskeppets hemsida och den var verkligen enkel och bra + mycket roligare med sånna här redigeringar än ett helt vanligt porträtt! Här har ni videon jag lärde mig av: klicka här

Vintage

2013-02-17 @ 11:08:44
Foto: av mig, canon eos 1000D + 50mm

Gjorde en ny redigering på en bild jag tog runt jul! Gjorde en vintage redigering som jag velat lära mig länge, Kollade på en tysk youtube film om hur man gjorde och tänkte att det skulle vara lätt men hela hans photoshop var på tyska, så fick sitta och översätta knapparna han tryckte på hela tiden haha! Imorgon börjar lovet och det är såå gött! OCH efter lovet så går jag i skolan måndag-torsdag sen åker jag och min pojkvän till LONDON, Längtar!

Glad alla hjärtans dag!

2013-02-14 @ 16:25:24

En snöig tisdag!

2013-02-12 @ 11:24:45
 
Foto: av mig, canon eos 60D
självpoträtt.

Godmorgon godmorgon, idag hade jag sovmorgon och hann ta några bilder i det fina vita vädret idag! Idag blir det en kort dag i skolan och senare idag ska jag träna lite! Har sjuklig träningsvärk i min mage kan inte sätta migg upp från liggande position om jag inte tar hjälp av något haha, men nu ska jag vidare till skolan, ha en fin dag kram!

Projekt om cannabis

2013-02-11 @ 09:50:00
Foto: av mig, canon eos 60D + 18-55mm 
modeller: Jasmine och Anna

Här är några utav de projektbilder som jag pratat lite om förut! För er som inte läst så jobbar vi om droger i skolan och på median skulle vi då ta bilder till detta. Det hon håller i ska föreställa en joint och bilderna jag lämnade in var dock en aning mer redigerade med mörka ringar runt ögonen och så de såg jättebeniga ut för att visa vad droger gör med kroppen. Droger förstör ju en inifrån och ut så till alla er, börja inte och testa inte för det finns faktiskt ingen anledning till att ens "testa" om du ändå inte ska göra det i framtiden. Förstår att vissa gör det för det är "bättre" än alkohol, ja kanske just nu men om 10 år eller mer kommer du börja märka bivekningar av de cannabis du rökte som ung och den biverkan har inte alkohol (om man dricker i rimliga mängder då, vilket mycket av detta handlar om)
Men nu ska jag vidare till skolan, ha en toppen måndag.. Om man nu kan ha det..

RSS 2.0