Egen design

2013-09-16 @ 12:27:00
Foto: av mig, Canon eos 60D
 
Måndag igen och allting är så bra, dock kunde ju vädret varit bättre! Här är väskan som jag gjort själv i skolan då vi har Formgivning textil! Väldigt roligt ämne och det känns bra att ha några ämnen nu i trean som är som "terapi" och så att man får komma ifrån alla dem teoretiska ämnen som tar kål på en nu sista året! Gjorde väskan helt i mocka med skinfickor på sidorna! Väldigt nöjd blev jag! 
 

Behind the scenes

2013-09-13 @ 13:05:41
Foto: av mig, Canon eos 60D
Naemi & Johanna

Lite "behind the scenes" på när jag och mina två vänner Naemi och Johanna jobbade som "press" fotografer och tog bilder på röda mattan! Sjukhuset i Kristianstad hade 40 års jubileum med tema glitter och glamour! Vi fick många förfrågningar om vart dem kunde få bilderna sedan och vi hoppas verkligen att sjukhuset informerar så att dem kan få bilderna privat också! Bilderna kommer nog komma upp på Region skånes hemsida så småningom. Det var väldigt roligt att få prova på detta, Lite stressigt men det var kul och man fick agera och prata med människor som är viktigt när man jobbar med foto! Ikväll ska jag på tjejkväll och fira en av mina finaste och bästa vänner, Grattis på din 18 års dag mitt hjärta som var igår men idag ska du firas! 
 
 

Mina hjärtan

2013-09-12 @ 15:45:00
Foto: av mig, Canon eos 60D
 
Bara 2 och en halv vecka kvar tills jag flyttar igen! Åh, jag längtar! Kommer bli så kul med nytt rum och nytt hus, gillar där vi bor just nu för att det är himla mysigt område men vi lever på varandra i lägenheten så större utrymme skadar verkligen inte! Har varit som fast inne på olika inspirationssidor för hur jag ska ha det i mitt rum! Här är några bilder som inspirerar mig! 
 

Satellite heart

2013-09-09 @ 11:34:00
Foto: av mig, Canon eos 60D fjärrutlösare
självporträtt

En rätt gammal bild som jag tog på alla hjärtans dag detta året, Kort hår hade jag med! Jag trivs ovanligt bra i de korta håret men samtidigt älskar jag det långa jag har nu, Kommer att ta ut mitt löshår nu men ska spara det för eventuell isättning igen! Idag börjar skolveckan igen och jag har en känsla att det kommer bli en bra vecka! Ska också se om jag ska köpa ett objektiv som jag spanat in ett tag! Min kompis har det och hon tar fantastiskt bra bilder och det är ett normalzoom med låg bländare vilket är det jag vill ha. 
 

RSS 2.0