Måndag

2013-04-29 @ 11:43:00
Foto: av mig, Canon eos 60D
på bild: Jasmine
 
Ännu lite mer bilder på Jasmine som är så fin, Måndagmorgon kan behöva lite fina ansikten. Fint väder och jeansjackan är på, har krymt mina byxor och mina låga converse är på. Har haft en bra vecka hemma hos mamma och idag ska jag till pappa igen, Pappa har bestulit mig på min säng så vi ska till jysk och köpa en ny till mig. Har sprungit idag med, skööönt, känner hur min rumpa och mina lår verkligen har blivit fastare och mer muskulösa! awesome! ha en fin måndag, kramkram

Växter

2013-04-27 @ 11:31:10
Foto: av mig, Canon eos 60D
 
Satt och hade lagom tråkigt häromdan och tog fram kameran för att ta lite häftiga bilder, detta var det enda jag hittade som såg bra ut här hemma. Ska snart till Ikea med min pojkvän så måste gå, ni får ha en bra Lördag, kram

Happy day

2013-04-26 @ 16:28:00
Foto: av mig, Canon eos 60D
på bild: Jasmine
 

Finfina jasmine! VÅR VÅR VÅR, fast idag regnar det. Fick så många bra bilder på Jasmine i onsdags så jag kommer lägga upp en del, om det är något speciellt ni vill jag skriver om redigering osv. så kommentera gärna vad ni vill veta så skriver jag det i nästa inlägg! kram

Våren slår ut

2013-04-26 @ 08:20:42
Foto: av mig, Canon eos 60D
 
Bättre sent än aldrig, nu är våren påväg. Idag är det Fredag och jag har inget speciellt planerat, Ska försöka fixa tv och internet här hemma och vi varit utan sen vi flyttade hit lite trist att va utan tv på en hemmafredag! Igår hade jag en bra atletiskdag! Jag började dagen med att springa, men eftersom jag har en förkylning pågång så fick jag powerwalka efter 2,3 km. Tränade senare på kvällen och powerwalkade hem från träningen ungefär 4 km! Ska börja äta bättre med, ska sluta äta godis och sånt skit för ett tag och se om det blir något reesultat för just nu har jag bara gått upp i muskelvikt och jag vill ju ner i vikt.. knas. Ha en fin Fredag!
 

Vita björkar

2013-04-25 @ 09:46:05
Foto: av mig, Canon eos 60D
på bild: Jasmine

Varma vårfärger och fina björkar var stället som jag och Olivia fann på promenad med hundarna, Fick en bild i huvudet av poträttfoton där och jag har hållt min första fotografering på nya stället och i bland björkarna, tror detta är ett ställe jag kommer återvända till fler gånger! 

painted

2013-04-24 @ 19:02:27
Foto: av mig, Canon eos 60D
 
Hej på er, Har varit en fin och solig dag idag och jag har varit med Jasmine! Vi har fotograferat i en björkdunge jag hittade här i Näsby där det va jätte fint ljus! Håller på att redigera lite av bilderna nu och vi har även precis bakat! Vi gjorde en kladdkaka med en kokosbottnen, supergod! 

flower

2013-04-23 @ 12:44:00
Foto: av mig, Canon eos 60D
 
Bloggen har varit nere i några dagar på grund av att jag har flyttat med min mamma! Lämnade datorn samt kameran hemma hos pappa och fick tillbaka det igår. Flytten har gått bra! och lägenheten är jättefin verkligen, så det känns skönt nu när alla lådor snart är uppackade och allting börjar ta form. 

Moving

2013-04-20 @ 10:02:00
Foto: av Claudia Moraga, Canon eos 60D
på bild: mig själv

Hejdå Österslöv och hej Näsby. Idag flyttar vi, vi är 8 personer som hjälper till att flytta och det ska bli spännande att sova i ett annant hus ikväll, ska dela rum med min syster i denna lägenheten i kanske ett år för vi har endast köpte en lägenhet med 3 sovrum och vi är ju 4 barn men min syster bor egentligen inte hemma. Bara för ett tag, hon har ju bott i stockholm och nu ska hon antingen fortsätta plugga här eller börja resa! Vi ska snart även få en ny hund! Min lillebror ska få en liten Cairnterrier valp i slutet av Maj! Då blir det 3 hundar som springer runt i huset, snacka om fullt upp! 

Längtar

2013-04-19 @ 11:05:00
Foto: av mig, Canon eos 1000D
Mexico

Gud vad jag längtar till sommaren nu! Vi har haft jätte fint här denna veckan med temperaturen omkring 18 grader varje dag, Ska jobba några timmar ikväll på Arenan och sedan hem och sovaa. Imorgon blir det flytt för hela slanten men ska sticka iväg någon timme för att träna med mitt lag! ha en fin Fredag!

Lillebrors musikal

2013-04-18 @ 21:58:12
Foto: av mig, Canon eos 60D
på bild: Isac och hans klasskompisar

Har varit på min lillebrors musikal med hans klass, Dem sjöng om mobbing i skolan och dem var så duktiga! Idag tänkte jag springa imorse men nej, nej och åter nej. Morgonlöpning är nog inte min grej, vill alltid sova så länge jag kan innan skolan! Men jag sprang efter skolan 4 km så det känns riktigt bra! Imorgon är sista dagen i skolan och då ska jag sälja lite grejer här hemma, jag ska packa ner och skruva ner dem sista sakerna hemma hos mamma med för att på Lördag flyttar vi ifrån fina huset i österslöv :( Det är lite tråkigt faktiskt måste jag säga, men ska såklart bli kul med nytt.

Så mycket värme

2013-04-16 @ 18:19:04
Foto: av mig, Canon eos 60D
 
Gud så underbart väder det varit dessa 3 dagarna! Verkligen underbart! Har varit ute och powerwalk'at med pappa vi gick i 45 min ungefär! Ska sticka till cheerträning nu med och tar cykeln dit! Ha en fin Tisdagkväll! 

23 dagar kvar

2013-04-16 @ 09:25:00
Om 23 dagar står vi på cheerleading mattan igen för att tävla i SM, Vi tävlar i kategorin Senior Nybörjare och från DM fick vi med oss ett guld så snart är det dags för SM! Kan knappt bärga mig är så himla taggad! Sprang för första gången igår på några månader och det kändes riktigt bra och har hittat mig en jätte bra runda med på 4,6 km som är väldigt bra för mig! Ska försöka springa varje dag tills tävlingen så jag har konditionen och är i min bästa form! Här är några bilder från youbetterwork.se och sedan en film på vårt program! 

Stranden

2013-04-13 @ 10:22:30
Foto: av mig, Canon eos 60D

Godmorgon, igår var en riktig slappfredag vilket behövdes! Har varit så slutkörd hela veckan! Hade egentligen behövt plugga idag för jag har prov på Tisdag.. Lite ska jag plugga annars ska jag va med Hayder och så ska jag ändra lite i min header! :) hoppas ni får en fin Lördag, kram

Dunkers, Nick Brandt

2013-04-12 @ 10:30:00
Foto: Canon eos 60D

Igår var vi på Dunkers kulturhus i Helsingborg och kollade på Nick Brandt's utställning med fotogruppen! Helt fantastiska bilder och alla är fotade analogt utan photoshop överhuvudtaget! Vissa bilder var verkligen som man kunde stanna upp och bara stirra hur länge som helst, detta inspirerade mig bara ännu mer att göra en volontärresa!

Bal

2013-04-11 @ 19:03:23
Foto: av mig, Canon eos 60D
modell: Emilia

Fina fina Emilia på balen 2012, Snart är det dags för mig fast ändå inte. Mitt sista sommarlov det som kommer och sedan är det bara trean kvar sen student! Efter studenten ska uppfylla min stora "dröm" vilket är att åka till Afrika och jobba med djur i skyddsreservat! Jag har alltid älskat djur och har alltid velat göra detta sedan jag var liten! Ska förmodligen göra en liten volontärresa som mitt gymnasiearbete i trean med!

RSS 2.0