Dragon

2014-10-06 @ 15:27:50
En väldigt seg start på veckan då jag bara legat i min säng och sökt jobb, ätit nudlar och sjungt till låten Dragon av Miriam Bryant i mitt argaste. Har möjligtvis fått ett jobb idag och jag är såå glad! Jag hade kunnat göra vad som helst nu inte för pengar utan för sysselsättning, man får inte rutin på saker och ting när man bara ligger hemma. För man kan ju inte gå på stan hejvilt det blir ju dyrt i längden, tur jag har en pojkvän som låter mig iprincip bo hos honom haha. 
Har en stor hårddisk som ligger här hemma med alla bilder jag någonsin tagit och jag tog fram lite äldre bilder och gjorde om bildredigeringen på dem. Dessa är tagna med min första kamera Canon Eos 1000D.
Isabell
 

Håll mig hårt

2014-10-04 @ 17:25:00
Innan jag tog studenten så gjorde jag, som alla andra treor på gymnasiet, ett gymnasiearbete! Jag valde att skriva 3 stycken noveller och ta bilder till detta, jag trodde aldrig jag skulle klara av att skriva en novell och jag lyckades med 3 så det är jag väldigt stolt över! Jag skrev noveller utifrån egna upplevelser och känslor jag känt i livet, självklart är det over the top i novellen och annorlunda utspelat men i basen mina känslor i en annan form. Här är bilderna från den första novellen som hette "Håll mig hårt"
Canon eos 60D på bild: Jasmine
 
 

Alla tycks ha det bra

2014-10-04 @ 13:17:00
Känns som att efter sommaren har både min instagram och facebook fyllts med bilder från när människor i min omgivning åker till massa exotiska platser och gör massa spännande saker. Jag vill också åka iväg och resa lite, men det är ju det här med pengar som man ska spara undan för att kunna göra det. Jag är ingen duktig sparare, jag tycker om att köpa kläder, Och det är ett stort problem. 
 
Nog om mina tankar och klagomål haha, Fotograferade min kusins bröllop i somras och det var en underbar dag, vilket bröllop! Deras vigsel hölls ute på en klippkant uppe i dalarna. Här är lite bilder som jag tog då! 
 
 
 

Pills N Potions

2014-10-03 @ 11:50:48
 
Canon eos 60D bilder på mig
 
Kan ju inte direkt påstå att jag varit särskilt aktiv här på länge. Har många vänner som säger att de går in och kikar ibland och blir besvikna när det står orört här, egentligen har jag ju all tid i världen att börja skriva och lägga upp bilder eftersom jag sorligt nog är arbetslös, haha livet. Men egentligen är det ju ganska skönt fast ändå inte, har sommarjobbat hela sommaren så har ju haft en bra inkomst efter studenten men när jobbet tog slut där så fick jag 1 månadslön till och det kändes ju nice att va ledig och få lön. Det som inte är kul är när jag kom på att oj denna månaden blir det inga pengar, buhu. 
Har sökt en del jobb, 9 stycken faktiskt, men konkurrensen om jobb när man är ung är helt bisarr om man inte har en utbildning efter gymnasiet som kanske barn och fritid, bygg, frisör o.s.v men tror inte det är så lätt för dem heller. Jag gick ut media den 13 juni och jag ångrar inte att jag valde en högskoleförberedande linje med estetiska inslag eftersom jag har planerat att söka till högskolan nästa höst och median gjorde allt i skolan mycket enklare för det är mitt stora intresse!
Min syster är just nu i USA och har varit där alldeles för länge nu tycker jag, saknar henne väldigt mycket, hon studerar i 4 månader (tror jag..) lite olika kurser i LA! Hon skriver blogg om detta och hon är minsann en duktig skribent så tycker ni kan gå in och kika på vad hon skriver här : http://oliviape.wordpress.com . 
 

RSS 2.0